Starten van een eigen bedrijf

doorwendy

Starten van een eigen bedrijf

Opstarten van een eigen bedrijf

U heeft een geniaal idee en u denkt dat dit echt een gat in de markt is. Dan is het de hoogste tijd om uw eigen bedrijf te starten en te kijken hoeveel potentie uw idee heeft. Begint het te lopen? Dan kunt u overwegen om een eigen pand te huren en uw bedrijf uit te breiden. Er komen veel dingen kijken bij het hebben van een eigen pand. Eén daarvan is reclame. Reclame maken voor uw bedrijf is ontzettend belangrijk om nieuwe klanten te werven. Zij moeten van uw bedrijf af weten. In dit blog gaan we dieper in op waarom gevelreclame een uitstekende keuze is om uw bedrijf meer op te laten vallen.

Reclame maken

Zodra uw bedrijf begint te lopen, is het belangrijk dat u zich goed verdiept in hoe u nog meer kunt opvallen. Veel ondernemers kiezen ervoor om op social media klanten te werven, wat ook een uitstekend idee is. Maar zodra u uw eigen pand heeft zou het zonde zijn om de gevel niet te gebruiken om reclame te maken. U doet dit in de vorm van gevelreclame.

Vormen van gevelreclame

Gevelreclame komt in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van de grootte van uw gevel en uw wensen kunt u één van de volgende opties kiezen:

  • Doosletters
  • Spanframe
  • Lichtbak
  • Freesletters
  • Aluminum/RVS doosletters
  • Raambelettering
  • Raambestickering

Investeren om op te vallen

Natuurlijk is het ook belangrijk om te kijken naar uw budget. Sommige gevelreclames zijn goedkoper dan andere. Hoeveel mensen lopen langs uw pand? Als dit aantal hoog is, is het het echt waard om goed te investeren in opvallende gevelreclame. Kies dan bijvoorbeeld voor letters of een logo dat licht geeft in de vorm van een lichtbak of freesletters met eventueel indirecte verlichting.

Meer weten over gevelreclame?

Met de juiste gevelreclame zorgt u er dus voor dat uw bedrijf goed opvalt. Wilt u advies hebben of u het beste voor belettering, een spandoek of lichtreclame kunt kiezen? Laat het ons weten via het contactformulier. We helpen u met alle plezier verder!

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie