Gietvloer voor nieuwbouw

doorwendy

Gietvloer voor nieuwbouw

Gietvloer voor nieuwbouw

Nieuwbouwwoning inrichten

Ga jij binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Dan staat jou veel leuks te wachten. Jij mag namelijk kiezen wat voor vloer jij in jouw nieuwe woning wil hebben. Een nieuwbouwwoning wordt helemaal leeg aangeleverd. Ga je graag voor een sterke vloer dat weinig onderhoud nodig heeft? Dan mag een gietvloer bij jou niet missen. De vloer vormt de basis voor de verdere inrichting. Met een mooi strakke gietvloer kun je ontzettend veel kanten op. Lees snel verder over de mooie en stijlvolle gietvloer.

Waarom kiezen voor gietvloer

Gietvloeren zijn uitstekend voor nieuwbouwwoningen. Het is dan ook niet vreemd dat het laten gieten van een gietvloer een echte trend is. Ze geven elke nieuwbouwwoning een strak en modern uiterlijk en dat past natuurlijk mooi bij de huidige trends. Welk interieur je dan ook in gedachten hebt, de meeste meubels zijn mooi te matchen bij jouw nieuwe gietvloer.

Voordelen van gietvloer

Dat een gietvloer veel voordelen heeft wisten we al. Om deze voordelen duidelijk te krijgen hebben wij ze voor jou op een rij gezet:

  • Gietvloeren zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren
  • Gietvloeren zijn slip- en slijtvast
  • Zowel voor binnen als voor buiten geschikt
  • Gietvloeren zijn makkelijk in onderhoud
  • Het plaatsen van een gietvloer verloopt snel
  • Gietvloeren kunnen over bestaande vloeren gegoten worden

Gietvloeren voor verschillende doeleinden

De gietvloer is in verschillende soorten verkrijgbaar. De meest gebruikte gietvloer is de betonlook gietvloer. Deze vloer geeft jouw nieuwbouwwoning een industriële en chique look. De gietvloer wordt niet alleen in woningen gebruikt, maar is ook veel terug te vinden in plekken voor hygiëne belangrijk is. Denk hierbij aan fabrieken en garages. De epoxy gietvloer staat bekend als een vloer dat een hoge hardheid heeft. Dit in tegenstelling tot de PU gietvloer, deze vloer is namelijk vrij elastisch. De PU (polyurethaan) gietvloer is bestand tegen scheurvorming en kan afgewerkt worden met een matte, zijde of hoogglans afwerking. Welke gietvloer het beste voor jou is, is helemaal afhankelijk van jouw wensen.

Meer weten over gietvloer?

Wil je graag meer weten over de mooie en praktische gietvloeren voor nieuwbouwwoningen?Of heb je juist bepaalde vragen over dit type vloer? Wil je het graag thuis laten plaatsen of heb je hier een ander doel voor? Wij zien graag jouw vragen tegemoet in dit contactformulier.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie