De voordelen van lichtreclame

doorwendy

De voordelen van lichtreclame

Waarom lichtreclame?

Wilt u met uw bedrijf opvallen tussen de concurrentie? Maak dan gebruik van lichtreclame. Met lichtreclame kunt u in figuren, letters en kunstlicht informatie overbrengen. Denk hierbij aan de naam van uw bedrijf, uw bedrijfslogo of een andere boodschap. Het is een veel voorkomende vorm van marketing, waarmee u meteen de aandacht van potentiƫle klanten trekt. In dit blog vertellen wij meer over de voordelen van lichtreclame voor uw bedrijf.

1. Uw herkenbaarheid vergroten

Wanneer mensen door middel van lichtreclame uw bedrijf of bedrijfsnaam zien staan, blijft dit vaak in hun geheugen opgeslagen. Hierdoor zullen zij vaker op relevante momenten terugdenken aan uw bedrijf. Dit vergroot uw herkenbaarheid en helpt u meer klanten te trekken.

2. Lichtreclame is duurzame reclame

Reclame maken kost u als bedrijf vaak veel geld. Het doel is een reclamevorm te vinden wat u veel oplevert, zonder dat u te hoge kosten betaald. Daarom is lichtreclame een goede keuze. Het is een duurzame reclamevorm. Niet alleen is lichtreclame 24 uur per dag zichtbaar, het vraagt ook nog om weinig onderhoud en gaat jaren mee.

3. Beveiliging van uw pand

Uw pand wordt minder snel een doelwit voor vandalisme of inbraak, wanneer u lichtreclame heeft. Door het felle licht zijn daders goed zichtbaar en is de kans groot dat ze betrapt worden. Dit is niet het doel van de reclame, maar wel mooi meegenomen!

4. Het bepaalt de uitstraling van uw bedrijf

Lichtreclame bepaalt de uitstraling van uw bedrijf. U wekt er ten eerste een professionele uitstraling mee op, doordat mensen kunnen zien dat u uw marketing op orde heeft. Ten tweede kunt u door alle verschillende mogelijkheden van lichtreclame zelf de keuze maken uit kleuren, diktes van letters of verlichting. U creƫert zelf de uitstraling van uw reclame en indirect ook van uw bedrijf.

Laat ons via het contactformulier weten wat uw ervaringen zijn met lichtreclame.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie