Lipfillers, alles wat u moet weten

doorwendy

Lipfillers, alles wat u moet weten

Wat is waar en wat is niet waar?

Er is veel te vinden over lipfillers. Maar niet alles wat u op het internet leest, is waar. Er doen veel verhalen over fillers de ronde. Daarom zetten wij een aantal feiten en fabels voor u op een rijtje.

Lippen opvullen is vooral populair onder jongeren

Door beroemdheden zoals Kylie Jenner en andere Instagram influencers zijn lipfillers een stuk populairder geworden. Veel vrouwen willen hun lippen net zo laten opvallen. Het klopt dus dat lipfillers de laatste tijd vooral een trend zijn bij vrouwen in de leeftijdscategorie van 18 tot eind 30.

Lipfillers hebben een blijvend effect

Lipfillers zijn een trend. En trends kunnen weer voorbij gaan. Zit u dan voor eeuwig vast aan de fillers die u in heeft laten spuiten? Nee, dat is niet het geval. De behandelingen die in Nederland uitgevoerd worden om lippen op te vullen zijn nooit permanent. U blijft ongeveer 6 tot 12 maanden lang het resultaat van de lipfillers zien. Met een vervolgbehandeling kunt u langer zorgen voor volle lippen.

Fillers zijn hetzelfde als botox

Dit is niet waar. Lipfillers en botox zijn twee verschillende dingen. Botox is een spierontspanner. Het zorgt ervoor dat de spier zich ontspant, zodat rimpels op uw bovenlip verminderen. De filler, die ingespoten wordt in uw lippen, vult de lippen op. Zou u botox in uw lippen laten spuiten, dan zou dat de spieren verslappen. Met botox in uw lippen zou u maanden lang bijna niet zou kunnen praten of eten. Dit is bij fillers natuurlijk niet het geval.

Alleen een arts mag lippen opvullen

Dit klopt. Niet iedere schoonheidsspecialiste mag zomaar uw lippen opvullen. Dit mag alleen gedaan worden door een gecertificeerde arts. Ga voor een betrouwbaar resultaat dan ook altijd naar een specialist voor fillers.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie