Ecologische dekbedden | Fairtrade van Futon Factorij

doorwendy

Ecologische dekbedden | Fairtrade van Futon Factorij

Ecologische dekbedden | Fairtrade van Futon Factorij

Ecologische dekbedden zijn een van de beste dekbedden die je kunt aanschaffen. Maar waarom is dat zo vraag je je misschien af? In dit blog vertellen wij je waarom ecologische dekbedden zo goed voor jou en de natuur zijn. Dus ben je benieuwd en ben je zelf ook graag duurzaam bezig? Lees dit blog dan snel verder.

Keurmerken en dekbedden

De meeste ecologische dekbedden zijn gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Vaak zie je ook dat hier een keurmerk bij wordt gehanteerd. Wanneer er een GOTS keurmerk aanwezig is op een product, dan betekent dit dat er strenge eisen zijn op het gebied van milieu en dierenwelzijn. Eenden- en ganzendons kunnen bijvoorbeeld het Downpass keurmerk hebben.

Dekbedden van uitstekend materiaal

Wanneer jij kiest voor ecologische dekbedden, dan kiest je voor dekbedden die zijn gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen, helemaal ecologisch en vrij van chemicaliƫn. Dit betekent dat jij elke avond lekker zult slapen onder jouw schone, zachte en duurzame dekbed. Dat is pas goed voor een gezonde en diepe slaap. Dit is dan ook heel belangrijk tijdens onze drukke levens. Wist je dat je vaak kunt kiezen uit diverse vullingen voor jouw dekbed? Dit zijn onder andere biologische wol, fluffy Nederlands eendendons of Duits ganzendons, of ademend, plantaardig tencel. Deze dekbedden zijn geschikt voor de warme zomers, frisse voor- en najaar en voor de echte koude winters.

4 seizoenen Fairtrade dekbed

Of je nou alleen slaapt of met jouw partner, hier is altijd een juist formaat dekbed voor te vinden. Of wat dacht je van twee aparte dekbedden voor jou en je partner? Zo hoef je nooit ruzie te maken wanneer jij zonder dekbed ligt tijdens een koude winternacht. Wanneer je het dekbed wilt inzetten voor alle seizoenen, raden wij jou aan om voor een 4 seizoenen dekbed te kiezen. Kies hierbij wel voor een Fairtrade merk. Zo kun je heerlijk slapen wetende dat jouw dekbed ook goed is voor de wereld.

Meer weten over ecologisch dekbed?

Voor een nog betere gezondheid heb je ook de keuze uit een anti-allergeen dekbed. Dit voorkomt dat je teveel last krijgt van huisstofmijt. Met een biologisch dekbed van 140×220 zul jij echt heerlijk slapen. Heb je nog vragen over Fairtrade ecologische dekbedden? Neem dan contact met ons op door jouw vragen te versturen naar ons contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie