Gietvloer nieuwbouw

doorwendy

Gietvloer nieuwbouw

Gietvloer nieuwbouw

Strakke vloer voor in nieuwbouwhuis

Ook in de nieuwbouw groeit de populariteit van de gietvloer enorm. Een van de redenen waarom de gietvloer zo’n succes is, komt doordat het eindproduct zorgt voor een zeer strakke vloer die gemakkelijk schoon te houden is. Wist u dat er verschillende soorten gietvloeren bestaan? Allemaal hebben ze hun eigen unieke uitstraling. Bent u benieuwd naar de gietvloeren en wat de voordelen zijn? U leest het in dit blog.

De PU gietvloer

Een van de mooie gietvloeren is PU gietvloer. PU staat voor polyurethaan en is enigszins elastisch. Dit houdt in dat deze vloer niet snel scheurt en zeer hoge belastingen aankan. Ook al is dit in uw nieuwbouw woning van minder groot belang, de PU gietvloeren staan gewoon prachtig. Wanneer u de PU gietvloer uv-bestendig maakt, zal de vloer niet verkleuren. Wilt u liever een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking? Het kan allemaal.

Betonlook gietvloer voor industriële stijl

De betonlook gietvloer is een vloer dat nu echt in is. Dankzij zijn rauwe karakter past het prachtig bij allerlei soorten interieur en meubelen. De vloer is een echte eye-catcher en geeft uw huis zowel een chique als een industriële look. U kunt deze vloer dus ook prachtig combineren met houten meubelen voor de industriële stijl. Zo haalt u alsnog warme tinten in huis en geniet u ook van een moderne sfeer.

Epoxy gietvloer zeer hygiënisch

Zoals veel mensen weten is epoxy zeer sterk, de epoxy gietvloer is dit ook. De epoxy gietvloer wordt ook veel ingezet in garages vanwege zijn hardheid. Ook voor ruimte waar hoge hygiëne-eisen gelden, kunt u de epoxy gietvloer prima laten gieten. De epoxy gietvloer is gemakkelijk schoon te houden en daarnaast hebben vuiltjes, stof en water geen kans om in te trekken.

Meer weten over gietvloer voor nieuwbouw?

Wilt u na het lezen van deze blog ook zo graag een gietvloer voor uw nieuwbouw woning? Kies ervoor om een professioneel bedrijf in te huren, zij zorgen ervoor dat u nog tientallen jaren kunt genieten van het eindresultaat. Meer weten over gietvloeren? Laat het ons weten via dit contactformulier.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie