Marmer polijsten Amsterdam

doorwendy

Marmer polijsten Amsterdam

Onze tips voor marmer laten polijsten en onderhouden

Wilt u uw vloer van marmer polijsten in Amsterdam? Dan kunt u maar beter een specialist in vloeren reinigen en onderhouden inschakelen. Uw marmer vloer is niet alleen heel mooi, hij kan ook kwetsbaar zijn. Wilt u dat uw marmer vloer een leven lang meegaat? Dan moet u hem met enige regelmaat professioneel laten polijsten. In dit blog vertellen we u meer over marmer polijsten in Amsterdam.

Marmer polijsten

Er zijn verschillende manieren om uw vloer van marmer te behandelen. Moet uw vloer ge√ęgaliseerd of schoongemaakt worden? Kies dan voor polijsten. Dat wordt gedaan in een aantal fases van licht opschuren. Tijdens het schuren wordt een steeds fijnere korrel gebruikt. Zo wordt het marmer door het polijsten niet alleen glad, maar ook mooi glanzend. De mate van glans van uw marmer vloer kunt u uiteraard zelf bepalen.

Redenen voor marmer polijsten

Wanneer u uw vloer van marmer in Amsterdam goed wilt onderhouden, raden wij u aan om dat elke 5 jaar te laten doen. Ook na een verbouwing kan het nodig zijn om uw marmer vloer te laten reinigen of polijsten. U kunt natuurlijk ook aan een vloer expert advies vragen. Om onderstaande redenen kiezen de meeste mensen ook vaak voor marmer polijsten in Amsterdam:

  • De vloer heeft doffe plekken
  • De vloer wordt ontsierd door vlekken
  • Er zitten krassen in de vloer
  • U betrekt een nieuw pand met slecht onderhouden oppervlakken van natuursteen
  • Er zijn verkeerde schoonmaakproducten gebruikt op de natuursteen vloer

Andere manieren van natuursteen onderhoud

Naast marmer polijsten zijn er nog andere manieren van natuursteen onderhoud, zoals kristalliseren, impregneren, schoonmaken en reinigen. Heeft u advies nodig over natuursteen onderhoud? Een professional kan u vrijblijvend advies geven over de behandeling die nodig is.

Heeft u tips over het onderhouden van een vloer van natuursteen? Laat het ons dan graag weten via het contactformulier.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie