Horecabeveiliging na corona

doorwendy

Horecabeveiliging na corona

Probeer te grote drukte te voorkomen

Het is voor horecaondernemers een soort godsgeschenk dat iedereen zijn zaak weer volledig open mag gooien. Wat een feest om al die lachende gezichten weer te mogen zien en dat er weer geld in de kassalade rinkelt. Wat een verschil met de stilte, het niets doen en het chagrijn van de afgelopen twee jaar. Maar pas wel op voor teveel optimisme. Want voor u het weet, wordt het al snel weer te druk. En dat is door de vele coronabesmettingen tijdens carnaval toch wel iets wat enige aandacht verdient. Met horecabeveiliging kunt u te grote drukte in uw zaak perfect in goede banen leiden. Lees hieronder over de voordelen.

Het nut van goede horecabeveiliging

Corona of geen corona: het is voor veel horecazaken niet onverstandig om horecabeveiliging in te zetten op drukke dagen of avonden. Waarom? Horecabeveiligers controleren alle afgesproken en vitale punten in en rondom uw pand. Zij zorgen voor een goed verloop van de drukte tijdens openingstijden en daarna. Maar zij doen meer: Door een gastvrije, maar ook heldere toegangscontrole weten uw bezoekers waar zij aan toe zijn. De beveiliger handhaaft zowel het sfeerbeleid en waakt voor een te grote drukte binnen en buiten uw horecazaak.

Wat zijn de mogelijkheden met horecabeveiliging?

We hebben hieronder de aantrekkelijke voordelen van horecabeveiliging op een rijtje gezet. Wat levert horecabeveiliging u op?

  • Toegangscontrole: een goede controle bij de entree zorgt voor beperking van risico’s en bevordert een ontspannen sfeer in uw zaak. En bij een club helpt preventief fouilleren en visiteren altijd om ongewenste materialen en middelen buiten de deur te houden.
  • Crowd Control: door preventieve maatregelen worden grote stromen mensen beheersbaar en desnoods ook op afstand gehouden.
  • Effectief en correct optreden bij onregelmatigheden. De horecabeveiligers weten altijd exact hoe te handelen mocht er een onveilige situatie ontstaan.

Altijd een veilig gevoel

Zoals u heeft kunnen lezen, is horecabeveiliging er niet alleen voor uw veiligheid en die van uw medewerkers, maar vooral ook voor de veiligheid van uw bezoekers. En wie zich veilig voelt in uw pand, komt graag nog eens terug voor een gezellig avondje uit.

Contact opnemen?

Vond dit een nuttig artikel? Wij hopen het. Wij horen graag hoe u over horecabeveiliging denkt. Stuur ons uw ideeën via het contactformulier op onze website.

Over de auteur

wendy administrator