Welk bankstel kies jij?

doorwendy

Welk bankstel kies jij?

Tips voor het uitkiezen van het perfecte bankstel

Sta je voor het belangrijke moment om een nieuw bankstel uit te kiezen? Want waar ga je dan voor? Er zijn zoveel verschillende soorten bankstellen. Ga je voor een hoekbank of U-vorm, van leder of toch liever stof? Met of zonder poten? Whoehaaa, allemaal keuzes die je moet maken. Welk bankstel je het beste kunt kiezen, hangt af van je smaak, je interieur, de afmetingen en natuurlijk ook de samenstelling van je huishouden. Lees hier onze tips voor het vinden van het perfecte bankstel!

Het model kiezen

Ten eerste moet je kijken naar welke bank je gewoon mooi vindt. Daarnaast is de omvang van je huishuiden belangrijk. Hoeveel zitplaatsen heb je nodig? En hoe groot is je woonruimte waar het bankstel in moet komen? Denk goed na wat je wil bereiken met de ruimte en baseer daar je keuze op.

Hoe wil je zitten?

Wil je onderuitgezakt lekker een filmpje kijken of vind je een actieve zithouding prettiger? Harde kussens met een ondiep zitvlak zorgen voor een actieve zithouding en zachte kussens met een diep zitvlak zorgen voor een lekker lui lounge-idee. Zitcomfort is voor iedereen persoonlijk. Wij adviseren je daarom om het bankstel altijd uitgebreid te testen, voordat je je keuze maakt.

De looks

Hoe gaat je ideale bankstel eruitzien? Strak en modern of juiste landelijk? En in welke kleur? Kies je voor bruin, grijs of toch liever zwart? Houd bij het maken van een keuze rekening met het feit dat het bankstel voor een langere tijd in je woonkamer staat. Een felle, opvallende kleur is ontzettend gaaf! Maar vind je dat na 5 jaar ook nog? En heb je kleine kinderen? Let dan op de stoffering: stof is misschien heel warm en sfeervol, maar vlekken zijn eenvoudiger te verwijderen uit leer. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Kijk dus vooraf eens goed rond op internet bij het uitkiezen van je nieuwe bankstel. En bezoek dan de winkel die hem wellicht heeft.

Meer weten over onze tips? Stel je vraag via ons contactformulier en we zullen hem snel beantwoorden.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie