5 meest verkochte edelstenen en hun werking

doorwendy

5 meest verkochte edelstenen en hun werking

De populairste edelstenen

Veel mensen dragen tegenwoordig kristallen of edelstenen bij zich als sieraad of hebben er een of meerdere in hun huis liggen. Edelstenen hadden jarenlang het imago dat ze zeer spiritueel en zweverig waren. En volgens sommige mensen misschien zelf een beetje creepy. Maar tegenwoordig is dat beeld heel anders. Kristallen en edelstenen zijn een stuk normaler geworden. Lees hier over 5 van de meest populaire edelstenen en hun werking.

Bergkristal

Bergkristal is een prachtige heldere steen. Deze wordt dan ook gezien als een steen die helder denken bevordert. Bergkristal zou kunnen helpen om een onpartijdige houding aan te nemen bij het oplossen van problemen.

Amethyst

Amethyst zou kunnen helpen om het zenuwstelsel te kalmeren. Vooral mensen die gevoelig zijn voor externe prikkels dragen deze steen graag bij zich. Bovendien wordt gezegd dat amethyst kan helpen om eerlijker te zijn naar uzelf en om zelfinzicht te bevorderen.

Rozenkwarts

Deze roze steen staat voor de liefde. Het is een populaire steen om cadeau te doen aan een partner of aan een geliefde vriend. Ook kopen mensen rozenkwarts voor zichzelf als teken van zelfacceptatie of om de eigenliefde te bevorderen.

Calciet

De kleur van de oranje calciet straalt warmte uit. Niet voor niets is het dan ook deze steen die wordt beschouwd als een verwarmende steen. Het gaat in dit geval niet om het tegengaan van koude vingers of tenen, maar om het stimuleren van warme en positieve gevoelens, zoals: zelfvertrouwen, hoop en moed.

Toermalijn

De zwarte toermalijn staat voor angst en negativiteit. Het is echter niet zo dat deze steen ongeluk brengt, integendeel. Er wordt geloofd dat de steen kan beschermen tegen negatieve ervaringen. Heeft u dus veel last van angst of stress? Dan kunt u een zwarte toermalijn kopen om bij u te dragen.

Wilt u een edelsteen kopen? Laat via het contactformulier weten welk kristal u het meeste aanspreekt. Bestellen kan heel eenvoudig via de edelstenen webshop.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie