Pebble vloeren en wandbekleding

doorwendy

Pebble vloeren en wandbekleding

Haal de natuur in huis

Haalt u graag de natuur in huis? Dat kan met pebbles op de vloeren en als wanddecoratie. Deze mozaïektegels zorgen voor een moderne, mediterrane uitstraling in uw woning. De natuurlijke stenen zijn eenvoudig te leggen en te onderhouden. Hieronder leest u meer over pebbles.

Wat zijn pebbles?

Pebbles zijn natuurlijke, onbewerkte kiezelstenen die gebruikt worden als wand- en vloerbekleding. De pebbles zijn ontstaan in rivieren liggen waar het water de scherpe randen afschuurt en ze mooie ronde vormen krijgen. Ze zijn dus helemaal natuurlijk ontstaan. Voor een pebble vloer of wandbekleding zijn de stenen aangebracht op flexibele matjes die u gemakkelijk op de vloer of tegen de muur kunt bevestigen. Ze worden veel in badkamers gebruikt, maar pebble vloeren en wandbekleding ook zeer geschikt voor een moderne woonkamer. Vooral in combinatie met een betonlook of hout ziet dit erg mooi uit.

Pebble vloeren

Met een pebble vloer brengt u de natuur in huis. En omdat het een natuurlijk product is, is geen enkele pebble vloer hetzelfde. De stenen zijn bovendien in zeer veel verschillende kleuren, patronen en modellen verkrijgbaar. Daarnaast is de pebble vloer makkelijk te onderhouden.

Pebble wandbekleding

Een andere manier om de natuur in huis te halen, is het aanbrengen van pebble wandbekleding. Let wel op het type mat dat u koopt. Ze zijn redelijk zwaar. Let dus op of de mat geschikt is om op de muur te plaatsen. Wanneer u de pebble wandbekleding van een specialist kiest, kan deze u voorzien van vakkundige adviezen over het type mat. Het voordeel van het flexibele matje waarop de pebble wandbekleding geplaatst is, is wel dat het perfect tegen ronde muren geplaatst kan worden.

Pebbles onderhouden

Het onderhouden van pebbles is eenvoudig. Wij raden wel aan om ze te laten impregneren wanneer u de pebbles in een vochtige ruimte zoals een badkamer plaatst. Hierdoor stoten ze vuil en vocht af. Gebruik nooit bijtende stoffen zoals chloor of antikalkmiddelen om de pebbles schoon te maken. Kies altijd voor een mild schoonmaakmiddel, zoals natuurlijke groene zeep.

Persoonlijk advies van de specialist

Kies ook voor een stijlvolle, natuurlijk pebble vloer of wandbekleding. Wij raden u altijd aan om hiervoor de hulp in te schakelen van een specialist. Deze kan u niet alleen ondersteunen met de meest geschikte pebbles voor uw woning, maar biedt waarschijnlijk ook nog eens een zeer ruim aanbod.

Vond u dit een nuttig artikel? Wij horen het graag van u via ons contactformulier op de website.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie