Gietvloeren plaatsen in Eindhoven

doorwendy

Gietvloeren plaatsen in Eindhoven

Een stevige vloer voor uw bedrijf

Wilt u graag een stevige vloer laten plaatsen in uw bedrijf en bent u op zoek naar een vloer dat zeer goed bestand is tegen krassen, chemicaliƫn en hitte? Dan is de gietvloer de ideale vloer voor u! In dit blog zullen wij u meer vertellen over gietvloeren plaatsen in Eindhoven.

Toepassing van een gietvloer

Voordat u een gietvloer laat leggen in Eindhoven, is het verstandig om te weten voor welke gietvloer u moet kiezen en waarom. Gietvloeren bestaan namelijk uit veel verschillende materialen. Het is afhankelijk van de precieze toepassing welke gietvloer het beste bij uw bedrijf past.

Opties aan vloeren voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf waarbij er constant met machines en materialen gewerkt wordt? Dan is een sterke vloer die gemakkelijk schoon te houden is van groot belang. U kunt bijvoorbeeld de Dure Quartz vloer kiezen met een optionele antisliplaag. Doordat de Dure Quartz vloer naadloos is, is deze vloer goed schoon te houden. Vuil maakt geen kans om zich ergens op te hopen. Ook is een gietvloer mogelijk!

Een gietvloer voor uw bedrijf

Het grote voordeel van een gietvloer is dat deze al binnen een dag gelegd kan worden. Kies er bijvoorbeeld voor om de vloer in de avond of in de nacht te laten leggen, zodat de productie hier minimaal last van heeft. Maar voor welke gietvloer moet u dan kiezen? Kies bijvoorbeeld voor de vloeistofdichte antislip vloer die aan alle hygiƫne-eisen voldoet. Bent u een voorstander van natuurlijk materiaal? Ook dit is in een gietvloer mogelijk.

De gemiddelde prijs van een gietvloer

Gietvloeren zijn er in verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor een epoxyvloer of een polyurethaan vloer. Beide zijn respectievelijk betaalbaar, met een gemiddelde vanaf 70 a 80 euro per vierkante meter. Deze twee vloeren worden het meest gekozen en zijn daarom het populairst als gietvloer voor bedrijven.

Meer weten over gietvloeren plaatsen in Eindhoven?

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over gietvloeren. Voor meer informatie kunt u het beste kijken op SMIT bedrijfsvloeren. Hier vindt u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Heeft u nog vragen over gietvloeren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via dit contactformulier.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie