Industriële lampen

doorwendy

Industriële lampen

Bent u toe aan een nieuw interieur

Wordt uw huidige interieur u te oubollig en bent u toe aan een nieuwe stijl? Overweeg dan de stijlvolle industriële look. Wie weet heeft u nog geen ervaring met deze stijl en weet u niet wat u ervan kunt verwachten. In dit blog gaan wij dieper in op de mooie aspecten van de industriële stijl. Lees nu snel verder!

Koele of warme sfeer

Misschien denkt u bij een industriële stijl aan een donkere kamer vol met fabriek-achtige en stalen meubels. Maar niets is minder waar. Natuurlijk zijn er elementen van elegante machines in het interieur verwerkt, maar dit kan mooi aangevuld worden met houten elementen en andere zachte kleuren. Zo kunt u uw interieur zo warm en sfeervol maken als u dat zelf wil.

Het ontstaan van de industriële stijl

Bent u benieuwd naar de oorsprong van de industriële stijl? Wij vertellen het u. Een tijd geleden was er in Amerika een woningtekort, net zoals nu. Bedrijfsgebouwen, zoals fabrieken en scholen, waren er wel in overvloed. Deze gebouwen werden gebruikt om in te wonen, maar de stijl bleef. En zo is de industriële stijl geboren.

Industriële lampen

Wat kunt u hedendaags zien in een industriële woning? Een van de meest gebruikte elementen is de industriële lamp. Deze industriële lampen zijn makkelijk en simpel toe te voegen en geven uw woning net dat extra stoere tintje. De lampen zijn vaak groot en hangen aan robuuste kettingen. Deze lampen zijn daarom goed te plaatsen boven de eettafel.

De elementen in balans

Industriële lampen gaan goed samen met een ruwe houten eettafel, houten of gietijzeren vloeren en leren stoelen. Dankzij deze elementen brengt u een warme sfeer in huis. De combinatie van industriële elementen, zoals industriële lampen, samen met hout of leer zorgt voor een goede balans tussen een stoere en warme stijl.

Meer weten over industriële lampen?

Wanneer u kiest voor een industriële stijl, kiest u voor een interieur met een verhaal. Voor mooie industriële lampen en andere onderdelen kunt u eens een kijkje nemen op diverse webshops. Wilt u graag meer informatie over de industriële stijl en bent u benieuwd of dit ook bij thuis past? Laat dan uw vragen achter op dit contactformulier. Wij zullen samen kijken wat het beste bij uw huis past.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie