Loodgieter Haarlem

doorwendy

Loodgieter Haarlem

Uw toilet spoelt niet meer door

Een verstopping van uw wc in Haarlem is zeer vervelend, zeker wanneer u maar over een wc beschikt. Het kan goed zijn dat u hier lichtelijk van in paniek raakt, moet u nu voortaan bij de buren aanbellen? Maar wat dacht u ervan om de loodgieter in te schakelen? In dit blog vertellen wij u wat de meest voorkomende reden van een verstopte wc is.

Grootverbruiker of experiment

Een verstopt toilet kan meerdere redenen hebben. Zeker wanneer u kinderen thuis heeft die graag experimenteren of wanneer u een huisgenoot heeft die een grootgebruiker van toiletpapier is. Dit kan allemaal meespelen in het veroorzaken van een verstopt toilet. Wij vertellen u graag welke objecten u vooral niet moet doorspoelen.

Dit moet u niet doorspoelen

Een bekend voorbeeld van wat u moet vermijden is een groot hoeveelheid wc papier. Spoel het wc papier altijd in delen door, zodat het water de kans heeft om alles in delen mee te nemen richting het riool. Andere voorbeelden van objecten die u niet moet doorspoelen zijn tampons en maandverband. De neiging om deze producten door te spoelen wordt groot wanneer prullenbakken ontbreken. Ook worden er wel eens luiers of speelgoed, al dan niet geheel opzettelijk, doorgespoeld. Wij zeggen: alles wat geen wc papier, ontlasting of water is hoort niet in het toilet.

Vetten en oliën

Naast de bovengenoemde producten kunnen ook vetten en oliën voor verstopping zorgen. Deze producten hebben de neiging om langzaamaan steeds meer afval te verzamelen, dit vormt zich als een hoopje dat steeds groter wordt.

Huur een loodgieter in

Wilt u graag zo snel mogelijk van uw verstopte wc af zijn? Probeer dan het probleem niet zelf op te lossen, dit kan op lange termijn voor schade in de leidingen zorgen. Huur een loodgieter in Haarlem in! Hij of zij zal ervoor zorgen dat u binnen een mum van tijd weer gebruik kunt maken van uw toilet.

Meer weten over loodgieters?

Voor vragen over loodgieters en wat u allemaal moet vermijden in uw wc, kunt u ons altijd bereiken door dit contactformulier in te vullen. Wij reageren zo spoedig mogelijk, zodat u zonder zorgen verder kunt.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie