PVC

doorwendy

PVC

Toe aan een nieuwe vloer? Kies PVC!

Steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer in hun huis. Deze vloeren zien er namelijk prachtig uit en gaan lang mee. Gaat u verhuizen of is uw oude vloer aan vervanging toe? Dan is het nu de tijd om te kiezen voor een vloer van PVC. In dit blog vertellen we meer over de voordelen van een PVC vloer.

Wat is een PVC vloer?

PVC is de afkorting van polyvinylchloride. Het is een relatief goedkope en eenvoudig te bewerken kunststof. PVC wordt steeds vaker gebruikt ter vervanging van hout en beton. Ook bij vloeren wordt PVC steeds vaker gebruikt. Dit materiaal heeft namelijk veel voordelen.

De voordelen van PVC

Steeds meer mensen leggen PVC vloeren in hun woning. Het is niet voor niets dat het materiaal steeds populairder wordt. Bovendien ziet het er prachtig uit. Hieronder noemen we een aantal voordelen:

  • Het heeft een lange levensduur.
  • Het dempt geluid.
  • Het is vochtbestendig.
  • Het is te combineren met vloerverwarming.
  • Het is in allerlei stijlen verkrijgbaar.
  • Het is makkelijk te onderhouden.
  • Het is relatief goedkoop.

Een PVC vloer (laten) leggen

U kunt een PVC vloer zelf leggen. Er zijn vloeren die gelijmd worden en vloeren die geklikt worden. De klik-variant is eenvoudiger te leggen. Deze wordt zwevend gelegd en heeft daarom meestal een ondervloer nodig. U kunt de vloer natuurlijk ook laten leggen door een professional.

Een PVC-vloer voor u

Hebben de voordelen van PVC u overtuigd en kiest u voor een PVC vloer? Ga dan snel naar de vloerenspecialist bij u in de buurt. Zij adviseren u over de PVC vloer die het best bij u past. Heeft u al een PVC vloer? Laat ons dan weten wat u er prettig aan vindt via het contactformulier.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie