Limoncello: in combinatie met zoet en hartig

doorwendy

Limoncello: in combinatie met zoet en hartig

Limoncello combineren

Gaat u binnenkort thuis een feest organiseren en bent u op zoek naar de lekkerste hapjes en drankjes om te bereiden? Er bestaan verschillende lekkere producten die u in allerlei gerechten kunt verwerken. Een van deze heerlijke producten is Limoncello. In dit blog vertellen wij u over de lekkerste zoetige en hartige hapjes die door Limoncello toe te voegen nog lekkerder worden.

Wat is Limoncello?

Maar als eerst, wat is Limoncello nu precies? Limoncello is een heerlijk drankje op basis van citroen, alcohol en suiker. Door deze ingrediënten op de juiste manier te mengen ontstaat er een ware smaakexplosie. Let er wel op dat u de Limoncello bij een goede winkel vandaan haalt. Sommige Limoncello’s kunnen namelijk een bittere afdronk hebben, dit hoort niet zo. Geen een van de ingrediënten mag de ander overheersen. Limoncello moet daarnaast ijskoud geserveerd worden, het liefst recht vanuit de vriezer. Dankzij de alcoholpercentage van tussen de 28 en 32% zal de drank niet bevriezen.

Limoncello: lekkere zoete hapjes

Limoncello is lekker te combineren met de volgende zoete hapjes:

  • De zoet frisse Limoncello tiramisu
  • Smeuïge Limoncello ijs
  • Gezellige Limoncello stoofpeertjes
  • Limoncello mousse met frambozen
  • De zeer zoete Limoncello ijs taart
  • De lekkere Limoncello mango cocktail

Limoncello: lekkere zoute hapjes>

Houdt u meer van hartige hapjes? Dan kunt u ook een van deze hartige gerechten met Limoncello maken:

  • De garnalencocktail met Limoncello
  • Salade met geitenkaas en Limoncello-dressing
  • Limoncello met kip en rijst

Meer weten over Limoncello?

Probeer een van deze heerlijke zoete en hartige gerechten uit en ontdekt voor uzelf de fijne combinaties die u met Limoncello kan maken. Op internet vindt u diverse lekkere Limoncello gerechtjes. Probeer ze uit en bestel uw Limoncello nog vandaag! Heeft u vragen over Limoncello of een van de andere gerechten? Laat het ons dan weten via dit contactformulier en wij zullen u zo snel mogelijk antwoord geven.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie