Keuzehulp jacuzzi hottub

doorwendy

Keuzehulp jacuzzi hottub

Ontspannen in een jacuzzi of hottub?

U wilt een lekker bad voor in uw tuin kopen, zodat u na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen. Maar als u zoekt naar een luxe buitenspa, wordt u overweldigd door de mogelijkheden. Er zijn oneindig veel hottubs en jacuzzi’s, met ieder andere kenmerken. Wat is nou precies het verschil? In dit blog vertellen wij u het verschil tussen een jacuzzi en een hottub.

Wat is een hottub?

Een hottub is heel letterlijk vertaald een ‘warm bad’. Dit warme bad is een buitenbad dat met een interne of externe houtkachel wordt warmgestookt. Vaak wordt het water daardoor gemiddeld 37,5 graden Celcius. Hottubs hebben vaak een ronde vorm en zijn gemaakt van hout. Een hottub heeft hierdoor een authentieke uitstraling. Gezellig en knus met een houtkacheltje als verwarmingselement. Een hottub staat prachtig in iedere tuin!

Wat is een jacuzzi?

Als iemand praat over jacuzzi’s, wordt hier eigenlijk een spabad met massagejets mee bedoeld. Jacuzzi is namelijk eigenlijk een merknaam. Maar deze is zo beroemd geworden dat mensen een spabad automatisch een ‘jacuzzi’ noemen. In tegenstelling tot de hottub wordt een spabad opgewarmd met elektriciteit en is deze voorzien van massagejets. Een jacuzzi is dus eigenlijk een ‘luxere versie’ van een hottub.

Welke bad is het meest geschikt voor u?

Wilt u een bad met een authentieke uitstraling en heeft u niet perse behoefte aan luxe massagestralen? Dan is de hottub het ideale buitenbad voor u! Het is lekker warm en knus en staat leuk in iedere tuin. Merkt u dat u last heeft van uw spieren en gewrichten? Dan kan een jacuzzi met massagejets een uitkomst zijn. Waar uw keuze ook op valt, u koopt uw hottub of jacuzzi bij een jacuzzi & hottub winkel.

Wat zijn uw ervaringen met een hottub of een jacuzzi? Heeft u zelf een voorkeur? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij lezen graag uw ervaringen!

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie