Hoe maak je zomerse nagels met Pink Gellac?

doorwendy

Hoe maak je zomerse nagels met Pink Gellac?

Pink Gellak voor zomerse nagels in Breda

Bij een mooie zomer horen natuurlijk mooie nagels die passen bij het zonnige seizoen. Met Pink Gellac nagels komt u goed voor de dag bij elke zomerse gelegenheid. Een strandvakantie, stedentrip of gewoon een feestje in uw achtertuin in Breda, uw nagels zien er altijd prachtig uit. Door de grote keuze aan seizoenskleuren is er altijd een gellak die bij u past. U gaat toch ook met mooie nagels de zomer door? Lees hieronder meer over het laten zetten van zomerse gellak nagels bij een nagelstudio bij u in de buurt.

Ontelbare kleuren en stijlen

Pink Gellac is er in vele varianten. Per seizoen kunt u eindeloos variƫren. Felle, vrolijke lak en neonkleuren staan fantastisch in de zomer. Denkt u bijvoorbeeld eens aan happy pink, neon flirt of golden glam. Bij sommige namen klinkt een zomerse strandbestemming al erg dichtbij, zoals bij paradise pink, palm beach green en tropical. Met de verschillende finishes maakt u uw zomerse look helemaal af. Gaat u voor een creamy gel, glitters, metallic of shimmers?

De zomerse voordelen van gellak nagels

Het is geen wonder dat steeds meer mensen voor zomerse nagels gellak kiezen. Deze lak heeft namelijk vele voordelen:

  • Alle kleuren zien er prachtig uit
  • Er is een groot assortiment, ook voor het seizoen
  • Nagels blijven dun en behouden hun flexibiliteit
  • De lak blijft twee weken zitten, zelfs bij zomerse activiteiten als zwemmen
  • De lak is eenvoudig te verwijderen als u toe bent aan een nieuwe kleur

Met mooie gellak nagels de zomer door

Voor kleurige Pink Gellac nagels die ook tijdens zomerse activiteiten twee weken lang mooi blijven, gaat u naar uw nagelsalon in Breda. Wanneer u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op via dit contactformulier.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie