In elke ruimte past een houtlook tegel

doorwendy

In elke ruimte past een houtlook tegel

Houtlook in uw interieur?

Bent u helemaal fan van een houtlook en wilt u het liefst in elke ruimte van uw woning gebruik maken van hout? Helaas kan hout alleen toegepast worden in niet vochtige ruimtes. Hout in uw badkamer is dus geen goed idee maar gelukkig bestaan er houtlook tegels! Deze tegels zijn helemaal van keramiek en daarmee perfect voor vochtige ruimtes! In dit blog vertellen wij u graag drie voordelen over het gebruik van een houtlook tegel in uw interieur.

Houtlook tegels zijn geschikt voor uw badkamer

Eén van de grootste voordelen van het gebruik van een houtlook tegel, is dat ze geschikt zijn voor uw badkamer. Traditioneel hout in een vochtige ruimte is daarom echt een slecht idee. Het blijft een natuurlijk materiaal en dat kan door vocht gaan rotten. En dat moet u natuurlijk niet hebben. Houtlook tegels zijn van keramiek gemaakt en bijna niet van echt hout te onderscheiden en daarom perfect voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer!

Onderhoudsvriendelijk

Ook als u een houtlook in andere ruimtes van uw woning wilt toepassen, zijn de houtlook tegels de perfecte oplossing. Houten vloeren vragen veel werk, vooral in onderhoud. Je moet ze regelmatig schaven, schuren, vernissen en herkleuren. Met houtlook tegels heeft u bijna geen onderhoud nodig. Ze zijn eenvoudig schoon te houden met simpele reinigers en bovendien hoeft u zich bij deze tegels geen zorgen te maken over aanvallen van bijvoorbeeld termieten.

Ontzettend veel mogelijkheden

Niet alleen is een houtlook tegel geschikt voor elke ruimte en onderhoudsvriendelijk. Ook past deze tegel perfect in elke stijl interieur. De houtlook tegel is zowel op een wand als vloer te gebruiken. Net zoals hout zelf heeft u ontzettend veel keuze in kleur, vorm en textuur. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden met houtlook tegels.

Resultaat delen?

Maakt u al gebruik van houtlook tegels en wilt u graag de resultaten delen? Dan mag u contact met ons opnemen. Wij horen graag van u!

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie