De voordelen van een pvc-vloer

doorwendy

De voordelen van een pvc-vloer

Een pvc-vloer: ideaal voor velen

Een pvc-vloer is voor veel mensen een ideale vloer! Dit komt door de luxe uitstraling en andere voordelen ervan! Wat zijn deze voordelen? Die lees je in deze blog!

Waarom is een pvc-vloer zo ideaal?

Pvc staat voor polyvinylchloride en bestaat uit meerdere lagen kunststof. Door nieuwe technieken en een protectieve bovenste laag is een pvc-vloer niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Daar komt ook nog eens bovenop dat er ontelbaar veel mogelijkheden zijn op het gebied van ontwerpen, kleuren en stijlen. Zo heeft de pvc-vloer voor ieder wat wils!

De voordelen

Duurzaam en sterk

Boven alle kunststoflagen zit bij pvc-vloeren een beschermende bovenlaag. Hierdoor kan een pvc-vloer tot wel 25 jaar meegaan! Hiermee is pvc sterker dan vinyl, laminaat en tapijt. Het voorkomt ook dat er snel afdrukken van meubilair in komen te staan.

Weinig onderhoud

Door het gladde oppervlak een pvc-vloer is deze goed schoon te houden zonder allerlei rare reinigingsmiddelen. Door regelmatig gewoon te dweilen of stof te zuigen houd je je pvc-vloer netjes en schoon.

Geluiddempend

Gehorige woning? Lichte slaper? Met een pvc-vloer zul je niet snel wakker worden van geluiden. Door de vele lagen erin worden voetstappen en dergelijke goed gedempt en zul je niet snel last hebben van eventuele geluiden.

Waterbestendig

Pvc-vloeren zijn zo waterbestendig dat je ze zelfs voor de badkamer kunt gebruiken! Jonge kinderen of dieren in huis? Geen enkel probleem! Je hoeft niet bang te zijn voor geknoei met water of menig andere vloeistof.

Fijn voor onder de voeten

Het is bekend dat het pijnlijk is om op een stukje lego te gaan staan. Staan op een pvc-vloer is het tegenovergestelde: een fijn zacht en warm gevoel! Zelfs zonder een vloerverwarming. Ook voor kinderen is een pvc-vloer fijn om op te spelen.

Benieuwd naar een pvc-vloer?

Benieuwd naar een pvc-vloer voor bij u in huis? Kijk dan snel eens bij een specialist in pvc-vloeren! Of heeft u een pvc-vloer en weet u nog meer voordelen? Laat het ons via het contactformulier weten!

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie