3 Meestgestelde vragen over tanden bleken in Zaandam

doorwendy

3 Meestgestelde vragen over tanden bleken in Zaandam

Tanden bleken in Zaandam

Overweegt u om uw tanden te laten bleken in Zaandam? Bereid uzelf dan goed voor. In dit blog geven wij antwoord op de 3 meest gestelde vragen over tanden bleken. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Tanden bleken kan helpen om te zorgen voor een stralend wit gebit. Zo kunt u vol zelfvertrouwen uw mooie glimlach weer laten zien.

Hoe lang duurt de behandeling?

Het laten bleken van uw tanden duurt vaak niet langer dan een uurtje. Wel kan het soms nodig zijn om meerdere keren uw tanden te laten bleken voordat u het gewenste resultaat bereikt. Het effect van de behandeling ziet u pas na twee tot drie weken. Het eindresultaat is pas na zes weken zichtbaar.

Kan ik thuis mijn tanden bleken?

Ja, dit kan, maar dit is wel sterk af te raden! Het is bij wet verboden om bleeksets te verkopen met een hoge concentratie waterstofperoxide. Het resultaat van thuis uw tanden bleken is dus minimaal in vergelijking met een behandeling bij een tandarts. Ook loopt u het risico dat u fouten maakt die een specialist niet zal maken.

Worden tanden echt wit van bleken?

Ja, uw tanden zullen aanzienlijk witter zijn na een bleekbehandeling. Hoe wit ze zijn, is echter afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt de basiskleur van het tandbeen een belangrijke rol. En ook uw dieet, uw leeftijd en of u rookt of niet zijn van invloed op het eindresultaat. Door een aantal behandelingen achter elkaar in te plannen, krijgt u wittere tanden. Voor het beste resultaat kiest u een tandarts die gespecialiseerd is in tanden bleken in Zaandam.

Wilt u weten waar u in de buurt van Zaandam een betrouwbare tandarts vindt voor het laten bleken van uw tanden? Neem dan gerust contact met ons op.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie