Knikarmscherm of uitvalscherm kopen in Amersfoort

doorwendy

Knikarmscherm of uitvalscherm kopen in Amersfoort

Wat zijn de voordelen van deze zonweringen?

Bent u op zoek naar nieuwe zonwering in Amersfoort? Dan heeft u de keuze uit verschillende soorten! Populaire zonweringen en plaatsbesparende zonweringen zijn het knikarmscherm en het uitvalscherm. In dit blog vertellen we wat de voordelen zijn van beide soorten zonwering.

Knikarmscherm zonwering

Een knikarmscherm doet wat de naam zegt: deze zonwering knikt van de gevel van het pand tot op de gewenste lengte of diepte. Een knikarmscherm is beschikbaar in een open of een gesloten systeem. Bij het open systeem is de doekrol duidelijk zichtbaar. Bij het gesloten systeem bevinden de doekrol en de knikarmen zich in een behuizing die bescherming biedt tegen weersinvloeden. U kunt kiezen tussen een elektrische of handmatige bediening. Met een handmatige aandrijving kunt u met een draaistang het zonnescherm tot de gewenste lengte uitrollen. Maar het is ook mogelijk om een elektrische aandrijving te kiezen. In dat geval kunt u zelfs van een afstand het knikarmscherm in- en uitrollen. Ook kunnen er bij een elektrische aandrijving weersensoren worden ingebouwd.

Tweebuis of driebuis

Een standaard knikarmscherm heeft een tweebuis systeem, met een buis aan elke kant van het doek. Maar omdat een knikarmscherm tot wel 5 meter uitgeklapt kan worden, is het soms beter om te kiezen voor een driebuis systeem. Hierbij is er nog een buis in het midden van het doek die het scherm ondersteunt.

Uitvalscherm zonwering

Woont u in een appartement en wilt u op uw etage een goede zonwering aanbrengen? Dan kunt u kiezen voor uitvalschermen. Het zonwerende doek wordt dan tegen het raam geplaatst. Zo geniet u van een aangename schaduwplek, terwijl u meestal niet uw uitzicht verliest. Voor iedere woonstijl is wel een geschikt uitvalscherm te verkrijgen. Een uitvalscherm is namelijk beschikbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Bovendien is een uitvalscherm een voordelig geprijsde zonwering die stevig en windbestendig is dankzij de krachtige uitvalarmen.

Knikarmscherm of uitvalscherm kopen in Amersfoort?

Weet u al welke zonwering in Amersfoort het beste bij u past? Een zonwering specialist kan u altijd informeren over welke zonwering u voor uw woning het beste kunt kiezen. Ga er gerust eens langs, of bel er één op!

Heeft u tips voor goede zonwering? Wilt u die met ons delen via het contactformulier hier op de website? Dat zouden we zeer op prijs stellen!

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie