Steentrips

doorwendy

Steentrips

Steenstrips tegen de muur of op de vloer: laat je inspireren

Steenstrips voor wanden en vloeren

Het bevestigen van mooie stenen op de wanden of vloeren van uw woning is een heel gedoe? Niets is minder waar! Vooral niet met de handige steenstrips die u makkelijk tegen muren en vloeren kunt bevestigen. Wanneer u een beetje handig bent, kunt u die steenstrips makkelijk zelf bevestigen. Maar u kunt dit ook aan een specialist overlaten. Maar we lopen op de zaken vooruit, laat u in dit blog eerst inspireren door de verschillende stijlvolle soorten steenstrips.

Mozaïek in alle soorten

Wanneer we het hebben over mozaïek, denkt u waarschijnlijk als eerste aan de vrolijke kleurrijke steentjes uit bijvoorbeeld het Spaanse Park Güell of uit de oude Romeinse gebouwen. Maar dat is niet per se het soort mozaïek die we hier bedoelen. In uw woning is deze mozaïek namelijk waarschijnlijk iets ‘too much’. Mozaïek is er ook in een veel natuurlijke variant, van natuurlijke, onbewerkte stenen die uw woning een natuurlijke uitstraling geven. Deze zijn onder andere te verkrijgen in natuurlijke zwart, grijs, bruin, beige en wit tinten.

Pebbles in de badkamer

Niet alleen in uw woonkamer kunt u steenstrips bevestigen, maar ook in vochtige ruimtes kunnen ze, met de juiste bewerking, eenvoudig tegen de muur of op de vloer geplaatst worden. Zo zijn pebbles ideaal voor in de badkamer. Pebbles zijn grote gladde kiezelstenen. U kent ze wellicht wel als u wel eens een bezoek brengt aan een wellness centrum. Wanneer u over de pebbles loopt met blote voeten, voelt het namelijk net alsof u een voetmassage krijgt. En dit wellness gevoel kunt u met handige pebbles steenstrips gewoon in uw eigen badkamer ervaren!

Maakt u ook de keuze voor stijlvolle steenstrips en hiermee een unieke vloer- of wandbekleding? Deel uw mening met ons via het contactformulier.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie