Wat zijn ducktub hottubs?

doorwendy

Wat zijn ducktub hottubs?

De populariteit van de ducktub hottub

Even lekker ontspannen in een hottub heeft ontzettend veel voordelen. Het is goed voor uw gezondheid, u komt erdoor tot rust en wanneer u met anderen bent is het ook nog eens heel gezellig. Hoe mooi zou het dan zijn om zelf een hottub in uw tuin te hebben? Dat kan met een ducktub hottub! Wij vertellen meer over deze unieke hottub voor uw eigen tuin.

Wat is een ducktub hottub?

Een ducktub hottub is niets meer dan een design hottub. Hij heeft een Finse uitstraling, en is van zeer hoge kwaliteit. De ducktub is gemaakt met een zevenlaags glasvezelversterkt kunststof. Bovendien heeft de hottub 3 extra beschermende coatings. U kunt kiezen uit twee modellen met elk een zeer herkenbare stijl. De strakke, minimalistische ombouw past perfect in een moderne tuin. De traditionele houten ombouw ziet er juist klassiek uit. Welk type ducktub past het beste uw tuin?

Gebruik en onderhoud

Een hottub moet natuurlijk opgewarmd worden. Bij een ducktub doet u dat via de zogenaamde ‘Zwitserse methode’, ofwel omgekeerd stoken. De hottub wordt dus verwarmd door ‘echt vuur’, zonder dat u hierbij last heeft van de rook. Het onderhoud is zeer gemakkelijk. U maakt de kuip gewoon schoon met een sopje. Wanneer u kiest voor het houten model, is het nodig om hem een keer per jaar een lakbeurt te geven. Verder is geen onderhoud nodig!

Voordelen van een ducktub in de tuin

Waarom u een hottub in uw tuin zou moeten laten plaatsen? Wij zetten de voordelen van regelmatig gebruik maken van de hottub op een rij:

  • Het zorgt voor een beter nachtrust
  • U krijgt er een schone, zachte huid van
  • Het versterkt het herstelproces van de spieren, bijvoorbeeld nadat u intensief gesport heeft
  • Het heeft een ontspannend effect
  • Het kan chronische hoofdpijnklachten verminderen, of zelfs voorkomen.

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie