Waar kun je spy camera’s in verwerken?

doorwendy

Waar kun je spy camera’s in verwerken?

Wat is een spy camera?

Met een spy camera of verborgen camera kun je ongemerkt video-opnames maken. Dan is het natuurlijk belangrijk om die camera ook goed weg te werken. Dit kun je doen door voor een onopvallende spy camera te kiezen, of door een cameraatje goed te verstoppen of te verpakken. Een spy camera is heel makkelijk te kopen tegenwoordig. Je kunt een goede spy camera gewoon online bestellen. In dit blog lichten we bij Opvallende Website enkele manieren om een spy camera te verwerken uit. Lees verder!

Spy camera als gebruiksvoorwerp

Bij een klok, pen of stekkerdoos denk je niet snel aan de aanwezigheid van een spy camera. Kleine camera’s kunnen dan ook gemakkelijk in gebruiksvoorwerpen ingebouwd worden. Hierdoor kun je heel onopvallend video-opnames maken, zonder er veel voor te hoeven doen.

Camera met bewegingsdetectie

Het kan soms lang duren voordat iemand in een ruimte aanwezig is. Een camera met bewegingsdetectie wacht tot er beweging is en gaat dan pas opnemen. Hierdoor wordt bespaard op energie en geheugen, en je hoeft niet uren aan beeldmateriaal waarop niets te zien is door te spitten.

Zoek donkere hoekjes op

Wat is een goede plek om de spy camera te plaatsen? Donkere hoekjes zijn hier perfect voor. Denk bijvoorbeeld aan een hoekje van de kast, achter een vaas of beeldje. Check welke hoeken van de kamer niet naar omgekeken wordt; dat zijn goede plekken voor een spycam.

Wet- en regelgeving rondom spy camera’s

Waar je je spycam ook plaatst, houd je altijd aan de regels. Personen mogen niet zonder toestemming of medeweten gefilmd worden, maar er zijn veel grijze gebieden in de wetgeving rondom spy camera’s Het is in beginsel niet toegestaan om opnames buiten de eigen erfgrens te maken, maar bepaalde beelden mogen wel gebruikt worden als bewijsmateriaal. Soms is het gebruik van een spy camera dus zo gek nog niet, maar houd je altijd aan de wet!

Over de auteur

wendy administrator

Geef een reactie